Kaarten downloaden voor offline gebruik

2. Selecteer de kaartbron die u wilt downloaden . [GaiaPro gebruikers kunnen meerdere kaartbronnen op elkaar leggen met verschillende transparanten zoals in dit artikel. ]

3. Tik op Kaarten Downloaden aan de onderkant van het Lagen scherm

4. Sleep de puntjes in de hoeken van de gemarkeerde rechthoek, om het gebied van de kaart die je wilt downloaden te selecteren.

5. Zorg ervoor dat je de max zoom aanpast. Opmerking: Meer zoom = meer details die u in staat zal zijn om te zien op de gedownloade kaart. Echter, de hoeveelheid ruimte die de kaart in beslag zal nemen op je apparaat verhoogt ook.

6. Tik op "Opslaan."

7. Kies een naam voor je opgeslagen map of behoud de automatisch gegenereerde naam

Downloadvooruitgang en het verwijderen van Kaart Downloads

Opmerking: Gaia GPS moet aan staan om downloads te voltooien. Als je Gaia GPS afsluit, kun je Hervatten of verwijderen vanuit het Opgeslagen Kaarten scherm .

Als je nieuwe kaarten download, zullen eerder opgeslagen kaart download regio's als gekleurde vakjes op de kaart worden weergegeven.

• Rode vakjes met blauwe hoekstippen geven de regio aan die je momenteel downloadt.
  • Andere lagen zijn verschillende kleuren of hebben geen blauwe stippen. Zie voorbeeld hieronder