Maak een Snap-to-Trail Route op gaiagps.com (Trail Finder)

Hoe de nieuwe Trail Finder te gebruiken

*Voor tips over het gebruik van de Trail Finder, bezoek onze blog .
  • Ga naar de hoofd kaartpagina op gaiagps.com en zoek naar het gebied waar je een ​​route zou willen creëren.
  • Kies je kaartbron. De trail finder werkt het beste met OpenStreetMap bronnen, waaronder OpenHikingMap en OpenCycleMap, omdat het berust op dezelfde gegevens als deze kaarten. Het kan soms geen paden vinden op bronnen zoals USGS topos.
  • Selecteer om een ​​route te creëren (zorg ervoor dat het voetgangerspictogram of de fiets pictogram op de linkerkant is geselecteerd). Klik op je vertrekpunt en opnieuw op je eindpunt. De trail finder zal naar nabijgelegen paden gaan.

Opmerkingen

• Op dit moment zijn er geen gegevens beschikbaar voor Antarctica
  • "Snap to trail "routes kunnen niet verder gaan dan 250 mijl

Je kunt ook gebruik maken van gaiagps.com om een menuele route te maken .