Meet en plan routes

1. Tik op het Routepunt-pictogram en selecteer "Route creëren".

2. Sleep het eerste punt dat op de kaart wordt weergegeven naar je gewenste beginpunt.

3. Lange tik op een locatie op de kaart om een ander punt te creëren.

Een rode lijn verschijnt automatisch tussen deze twee punten ( afstand tussen de punten zal verschijnen als tekst op elke lijn segment ).

4. Plaats punten en manipuleer de lijn totdat je je gewenste route hebt.

5. Tik op het vuilnisbak pictogram om een ​​punt te verwijderen. Tik op het routepunt icoon om een ​​van de punten om te zetten naar een routepunt (zoals hierboven gezien).

6. Om een willekeurig punt in je route te bewerken, tik je eerst op het punt dat je wilt verplaatsen. Tik dan weer om het punt naar een nieuwe positie te slepen.

Let op: Punten die te zien zijn in een route manipuleren simpelweg de rode lijn. Om werkelijke routepunten te maken en op te slaan, moet je het routepunt pictogram aantikken.

7. Tik op Opslaan om je route te benoemen.

Je route zal nu beschikbaar zijn in je opgeslagen route lijst .

Volg deze aanwijzingen om routes te maken gaiagps.com , die je terug kunt synchroniseren met je apparaat. Met GaiaPro, kun je ook routes afdrukken .