Aan de slag op gaiagps.com

Ga naar gaiagps.com en Log in op jouw account. Als je nog geen account hebt, klik je op " Geen lid? Registreer je! " om er een aan te maken.

Navigeren van de website

Klik op je gebruikersnaam om gesynchroniseerde gegevens, de uploader, abonnementsinformatie en je gebruikersprofiel te vinden.

Hier zijn de verschillende dingen die je kunt doen vanuit een gesynchroniseerde gegevenslijst scherm op gaiagps.com (Genummerd van boven naar beneden op de onderstaande screenshot):
  1. Kijk naar de titel om het type van gegevens te controleren die je hebt geselecteerd
  2. Beoordeel meldingen
  3. Bekijk alle gegevens die je hebt gearchiveerd of toegevoegd aan de mappen door het afvinken van deze vakjes
  4. Klik meerdere items aan om in bulk te verwijderen, te archiveren/dearchiveren, of het bestand in een map te plaatsen
  5. Klik op deze knoppen om een item van publiek naar privé te veranderen, of enkele gegevens te archiveren/dearchiveren
  6. Klik op een titel om de pagina met details voor dat stukje data te bekijken
  7. Upload een nieuw bestand