Maken en bewerken van routepunten

1. Tik op het Routepunt pictogram.

2. Selecteer 'maak routepunt' (om het handmatig op het scherm te positioneren), Maak Routepunt in mijn buurt (om het te plaatsen op je huidige positie) of Foto maken.

Als je "Maak Routepunt" selecteert, zal een informatie scherm verschijnen. Hier kun je handmatig de coördinaten van het routepunt aanpassen, het een andere naam geven en de pin verplaatsen door het ingedrukt te houden.

3. Nadat je op "Maak routepunt in mijn buurt" hebt gedrukt: kun je het hernoemen of opslaan met de automatisch gegenereerde datum en tijd.

Zodra een routepunt is opgeslagen, zal het weergegeven worden in je Opgeslagen lijst .

Bewerk een opgeslagen routepunt

Vind de routepunt op de kaart of vanuit je Opgeslagen Lijst .

1. Bewerk de naam
  2. Bestand in een map
  3. Voeg een foto toe
  4. Notities toevoegen
  5. Verplaats het routepunt

Om te bewegen: verander de coördinaten van het routepunt of sleep hem over het scherm naar een ​​nieuwe locatie.

Klik op Opslaan.