Opnemen & Hervatten van Routes

Neem een route op vanaf het kaartscherm of de Tripcomputer.

Vanaf de kaart:

Wijzig een van de Statistieken vakjes aan de onderkant van je kaartscherm om de opnameknop te tonen.

Blader door de lijst om de opname-knop te selecteren. Tik vervolgens op een van de Statistieken vakjes om de lijst te verkleinen.

Nadat de opname-knop is ingesteld op je Statistiekenbalk:

Tik je op "Opnemen".

Om de opname te beëindigen, tik je op de routetimer zoals hierboven gezien.

Selecteer "Route voltooien" of "Doorgaan met opname" als je de route hebt onderbroken. Dit zal je rechtstreeks naar het Route Details scherm brengen, zodat je je nieuwe route kunt bekijken of bewerken .

Vanuit het Tripscherm:

Vanuit het Menu , tik je op Trip Statistieken.

Tik op Opnemen.

De opnameknop zal veranderen in een route timer.

Vanuit de tripcomputer, kun je ook opnieuw de naam van je route opgeven door te tikken op de automatisch gegenereerde locatie en een nieuwe naam op te geven.

Om de opname te stoppen, tik je op de route timer.

Selecteer "Voltooi Route" in het pop-up scherm.

Om een voltooide route te hervatten:

1. Vind de route in je Opgeslagen Lijst

2. Scroll naar beneden en tik op "Opname Hervatten"